12 September, SKCC7 Malmö/Lockarp 2015

Detta var helgen vi helst glömmer.. 

Fredagen började med att det var en kille som sprang in i Clara, huvud mot huvud och ett 5 timmar långt akut besök, sen hem och vila för att sen packa och åka till Malmö och se om hon skulle klara att köra, under packningen skar sig Anna (Claras mamma) så illa i handen att hon också fick åka till akuten och sy.. 

Så lördag morgon.. Trött och hängig men ville ändå testa att köra så vi anmälde oss och startade upp, första träningen gick bra med 4de tid och andra var hon 5a men till tidskörningen gick det sämre, hon hittade inga bra luckor att köra fritt på och hon gjorde mer misstag än vanligt, inte konstigt, men hårdare tjej får man leta efter! Hon slutade 8a så där får hon starta i heaten, nu var hon lite mer taggad hon körde upp sig till 6a och 5a, nu fick hon starta 5 i förfinalen vilket var helt okej med tanke på omständigheterna. Hon gjorde en grym start och var uppe på 3dje, men maskinen tappade snabbt effekt och hon halkade neråt, hon slutade dock på en 5te och topp 5 var målet så vi var nöjda, nya tag till finalen och även där fick hon en bra start men redan på andra varvet tappade maskinen all ork igen.. 3 sekunder långsammare per varv och Clara sjönk som en sten bland positionerna.. Hon höll några bakom sig med tight körning mot slutet och en lite väl hård körning av de främre i fältet satte av Oliver A i sista kurvan så Clara slutade 9a. Det blev lite poäng till serien i alla fall. 

Nu får vi riva motorer och testa lite i veckan så vi är laddade till Göteborg och Jönköping i helgen! 3 mästerskap skall avgöras på två dagar i lika många städer! Rock 'n roll lifestyle! 

 

14 Sep 2015

 
This website was built using N.nu - try it yourself for free.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)