24 Juli

I just want to say thank you to all you guys that helps us making this possible! This kart is a winner! Thanks Tom, Danilo and Filip for everything!!!

24 Juli Uddevalla

Vi åkte för att testa mer på en helt annan typ av bana och redan andra varvet så hittade hon massor av nya spår som gick att köra med detta chassit!

Som jag sa tidigare så är däcken mer än slut och det är inte intressant att slänga på nytt ännu, men redan nu körde hon 58 blankt vilket är 0,15 från personbästa och nu var hon ensam på banan!

Karten är underbar och all hjälp vi får är vär minst lika mycket! Tack alla inblandade!

20-22 Juli Team13

Mera tester och bra tider, dock kör vi på gamla däck, men vi har lite att testa så tiderna spelar ingen roll, men vi är riktigt nära nu, denna karten är snabb!!

#10 Is back!

 

 

 

Lite regn träning mitt i sommaren han vi med!

 

 

 

16-17 Juli Team13

Nu börjar monstret ta form!!

Första träningen på Team13 efter många timmars mekande! Vi räknade med att köra från 17.00, men han inte klart med allt smått förrän vid 20.10.. Äntligen! En kurva sen hoppade kedjan.. Drevhubben hade flyttat sig, in och meka, sen var det bara ett pass kvar.. 10varv och redan inom 0,6 sekunder från personbästa! 49 tider första dagen!

 

 

 

 

 

16 Juli

Samma dag jag skulle ta med Claras storasyster till Unger fick jag äntligen telefonsamtalet om att Claras nya Kart var i Sverige! En full fabrikare från DR Racing kart i Italien! Morgonen efter vi kom hem så åkte vi ner och ställde in stolen och ratten, sen fort hem och justera resten!

 

5-6 Juli Semeser racet Kalmar

Ursäkta de sena uppdateringarna!

Det har varit fullt upp så jag tar denna race helg kort! Det funkade bra hela helgen och vädret var underbart! Första tidsträningen var hon 11, men i kvalheaten var hon 14 och 15de, till för finalen var hon med bättre och slutade 11a. Men det som räknas är finalen och där kämpade hon upp sig till en 8de! Sen till dag två så var det dags att riva motorn, den gick inte bra och vi hittade inte felet förrän till finalen tyvärr.. Inget tryck i förgasaren. Men innan det var hon med om en stor crash, på första flygande varvet blev hon vänd i första snabba kurvan och de första hann svänga ur spår men sen kom smällen, en kart körde över hennes front och rakt i ansiket, detta i nästan 100 knyck! Sjukvård, jag sprang för allt jag kunde och sjukvårdarna detsamma, vilka hjältar! Som tur var så klarde hon sig bra med mindre shock. Vi rullade tillbaka och satte oss och pratade en stund, 20min. senare var det dags för träning två och jag var osäker på om hon ville köra.. Vilken dum fråga säger hon, ställ mig längst fram här skall det gasas!! Hon fick harva sig upp från 13, 12 och 10 i heaten, till förfinalen var det lite strul och hon var 13de. I finalen när allt funkade körde hon upp sig till en 9de!

Men när denna knepiga klubb gjort sina räkningar och blandat in förfinaler i totalen så var hon 10a (Hur man nu kan vara det med dessa resultat? Räknar man finalerna så blev hon 6a!)