Jag skall börja med att säga att efter en stressig helg hemma med riktigt bra resultat kändes det underbart att gå upp tidigt på måndag morgon för att sätta sig på planet till LA! Nu har vi varit här i två dagar och har precis kommit till Lancaster där banan börjar byggas mitt i centrum!

 

Bla Bla Bla Bla................................... Mer snart!!!!

 

Practice 1 DNS

Practice 2 18de

QF 15

WU 16

Heat1 16

Heat2 18 Crashx2

Main event 14

 

Totalt i PKC serien med en tävling av 6:

36a av 43 och 17de av 22 rookies!

Bilder: http://www.clara10.com/photos

Lite mer bilder finns på instagram: http://instagram.com/team_clara_racing 

Här kommer lite videos också:

https://www.youtube.com/watch?v=BANfxHA-j9Y

https://www.youtube.com/watch?v=hObbE4cv_Gs

https://www.youtube.com/watch?v=nLjHnsrnIqg

https://www.youtube.com/watch?v=oSWYp9nTlp4

Första heatet POV: http://youtu.be/EiLB5Xk70Aw 

 

 

21 September Söndaxx4 Team13

Det var dags för final i serien, en riktigt kul serie som Clara höll en stark 2a plats till 3dje tävlingen efter en fenomenal Filip Sandström som vann alla race, i race tre var det en rejäl avkörning, se nedan som gjorde att hon halkade efter, men nu var det allt eller inget som gällde!

På första träningen var hon 4a och det såg bra ut, det gick väldigt fort på banan idag! Nästan alla satte personbästa (Clara var strax efter sitt, vilket dock var ännu snabbare än dagens bästa) På tidskörningen höll hon en 4de och i heat ett var det hård fight från 1an till 6an men hon höll en 4de till sista varvet där hon klippte två i sista kurvan för att sluta tvåa! Bra början! I heat två var det tvärt om och hon tappade lite men slutade femma, helt okej då hon startade 4a i finalen, där jobbade hon säkert för att plocka så mycket hon kunde utan att göra missar och slutade på en snygg 3dje. I serien hade hon behövt en poäng till för att bli tvåa men trea är vi nöjda med! 5 (Fem!) Pokaler på två dagar är en riktigt bra helg!!

Nu var det dags att packa ihop igen för att åka till Los Angeles för Claras första internationella tävling tidigt på måndag morgon!

Finalen POV http://youtu.be/tpPEcODlhro