SKCC4 Kristianstad

6 Juni SKCC4 Kristianstad

Fredag var tänkt att vara ledig så vi kunde åka i tid och träna, men Clara slutade sent och jag kunde inte vara ledig hela dagen så det blev pannkaka, ingen träning men vi hann med att besiktiga och skriva in oss.

Vi vaknade till strålande sol och T-shirt väder men det ändrade sig snart.. På träningarna var hon runt 15de med alldeles för mycket grepp efter de stora kartarna men det brukar hon rätta till inför tidskörningen med nya däck, dessvärre började det regna men solen lös och banan varm så vi räknade med snabbt upptorkande, förra året var det samma och då valde vi regndäck vilket var fel så nu valde vi slicks, men det var jätte fel! Banan torkade inte och det var snorhalt.. Vi var tre som chansade på slicks och alla var längst bak, Clara var 25a av 27, hon var dock positiv och såg fram i mot att få göra omkörningar! I första heatet körde hon upp sig till 12a och i heat 2 körde hon om 13st på första varvet och var 12a sen var det en lucka fram när hon kom om men hann komma fram till 11te! Hon startade sen 10 i förfinalen men det knuffades friskt, hon låg 11a och dök på Viking i sista kurvan utan framgång och tappade istället honom och en till för att sluta 12a.

I finalen kämpade Clara på bra och plockade ett par platser, men banan var svår med det greppet, hon gjorde bra omkörningar, snygga fighter och riktigt bra varvtider. Hon slutade på en fin 9de plats efter allt strul bara ett par sekunder från 5te plats. Det positiva var att de hon kämpar mot i serien (Förutom Daniel Andersson) gjorde liknande resultat och hon tappade inte mycket, hon ligger nu 3a i SKCC med 2 ynka poäng upp till Oliver Ahrenstedt. Damage limitation!

Bilder och filmer kommer i kväll!

8 Jun 2015

 
This website was built using N.nu - try it yourself for free.    (Click here to renew the premium)(info & kontakt)